home contact

Info

Mijn visie

Televisie is een magisch medium. Ik ben erdoor gegrepen en het heeft mij niet meer losgelaten. Maar ik ben ervan overtuigd dat je de professionaliteit en creativiteit kunt toepassen op elke boodschap die je met beeld en geluid over wilt brengen. Van een bedrijfsfilm tot het vastleggen van een persoonlijke gebeurtenis.

100% Niki voor freelance regie / redactie

Eind 1999 maakte ik voor het eerst kennis met het medium televisie. De puzzelstukjes vielen meteen op zijn plek. Dit is mijn vak. Na zes jaar heb ik ruime ervaring met zowel studio- als ENG-programma’s. De tijd is rijp om een volgende stap te zetten. Als freelance regisseur / redacteur wil ik mij 100% blijven inzetten voor verschillende televisieproductiebedrijven.

Mijn inhoudelijke aspiraties bij het bedenken en schrijven van scripts voor televisie, combineer ik sinds kort met mijn creatieve kant. Voor mij een ideale combinatie. Het voortdurend op zoek zijn naar nieuwe invalshoeken om je product inhoudelijk en visueel vorm te geven stopt nooit. Je doet inspiratie op door andere landen te bezoeken, bladerend in een tijdschrift of gewoon thuis op de bank met vrienden.

Het vak televisie is onlosmakelijk met mij verbonden.

100% Niki voor uw persoonlijke gebeurtenis

Er zijn vele gebeurtenissen in uw leven waarvan u achteraf denkt, kon ik dat nog maar eens terugzien! De geijkte voorbeelden zijn een bruiloft of een geboorte, maar heeft u ook wel eens gedacht aan het vastleggen van een begrafenis of gewoon de eerste week na de geboorte van uw kindje. 100% Niki denkt met u mee als het gaat om persoonlijke gebeurtenissen die u graag zou vastleggen voor uzelf en voor het nageslacht.

Muziek is daarbij dé manier om bepaalde emoties te versterken, maar ook de snelheid van beeldovergangen of juist de rust op momenten die dierbaar zijn bepalen de sfeer.

100% Niki voor uw bedrijf

Het vertalen van een commerciële boodschap naar beeld is dé manier om uw klant duidelijk en overtuigend uw product te presenteren. Samen met u bepalen we de boodschap die u wilt overbrengen. Mijn jarenlange ervaring met gesponsorde televisieprogramma’s is daarbij cruciaal. ‘Feel-good’ programma’s als Campinglife, De Bouwkeet en TV Woonmagazine leveren allemaal hun bijdrage aan een positief gevoel van de kijker met een bepaald product of dienst. Steeds vaker worden grote beeldschermen in winkelketens of horecagelegenheden voor dit doel gebruikt. De content op deze schermen kunnen aankopen stimuleren of sfeerverhogend werken. Allemaal uitstekende manieren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen! Of u nu een optiekzaak heeft of directeur bent van de schouwburg, voor elke onderneming lever ik een passend product. 

Mijn doelstelling

Op een professionele en creatieve manier ga ik de uitdaging met u aan om een bijzonder product tot stand te brengen. Mijn streven is om u met een goed gevoel over de samenwerking en het eindproduct de deur uit te laten gaan!

Contact

Wilt u meer informatie bel dan gerust! Klik hier voor contactgegevens.